geld......

Collegium Vocale Zaandam is voor het grootste deel van zijn bestaan afhankelijk van subsidies en donaties. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor alle steun die wij van donateurs krijgen.

Draagt u de cantates in de Bullekerk een warm hart toe? Word dan donateur!
Vul het formulier in dat u in het menu vindt onder "Aanmelding donateur" en druk op de knop "Versturen". Elke donatie is van harte welkom. Na ontvangst van een donatie vanaf € 50 zullen wij u (t.z.t.) twee gratis kaarten toesturen voor het eerste "Festival of Lessons and Carols" dat na uw storting zal worden uitgevoerd.

Het "Festival of Lessons and Carols" wordt jaarlijks uitgevoerd op de laatste maandag vóór 24 dec. in de Bullekerk in Zaandam om 20 u.

Ter informatie: Collegium Vocale Zaandam is een zogenaamde Culturele ANBI, zodat donaties in principe aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Wij verzoeken u het te doneren bedrag te storten op rekening NL17 RABO 0374 9083 38 tnv Stichting Collegium Vocale te Zaandam. Daarna zullen wij zorgen dat u de beloofde kaartjes op tijd in huis hebt!