Aanmelding als donateur

Gebruik dit formulier alleen als het adres van de pagina begint met "https" en u een slotje ziet in de adresbalk. Uw gegevens worden dan op een veilige manier verstuurd.
De verplicht in te vullen gegevens (gemarkeerd met een rood sterretje) gebruiken wij om u te kunnen melden wanneer de Carolskaarten voor u klaar liggen. U hebt recht op 2 kaarten als uw totale jaardonatie tenminste 50 euro bedraagt.
Als u zich hebt aangemeld en wij hebben in november nog geen bijdrage ontvangen, krijgt u een herinnering toegestuurd. Na twee niet beantwoorde herinneringen worden uw gegevens uit onze administratie verwijderd. Als u een e-mail adres opgeeft (niet verplicht maar wel wenselijk i.v.m. uw bereikbaarheid) ontvangt u daarop aankondigingen van onze optredens. Een ingevuld telefoonnummer zal alleen in noodgevallen worden gebruikt. Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Ja, ik draag de cantates en de Carols een warm hart toe en wil daarom graag donateur worden van Collegium Vocale Zaandam.

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com