Kaarten voor Carols, maandag 19 dec 2022, 20 u.

Collegium Vocale Zaandam zal maandag 19 dec a.s. weer "A Festival of Lessons and Carols" uitvoeren in de Oostzijderkerk.
Entree: €15 (voorverkoop) en €17,50 (op de dag zelf aan de kerk, mits nog voorradig). Kaarten zijn te koop bij FluXus, Westzijde 148, tegenover de Bullekerk (tot zaterdagmiddag 17 dec) en via koorleden. U kunt ook kaarten bestellen via onderstaand formulier (tot vrijdagavond 16 dec, maar uw betaling moet dan wel uiterlijk maandagmiddag 19 dec bij ons binnen zijn!).
De procedure hiervoor is als volgt:
1. U vult het formulier in en verstuurt het; vermeld ook uw e-mailadres. Noteer de getoonde datum en tijd. Deze dient u bij betaling te vermelden.
Alleen wanneer u een scherm te zien krijgt met een bedankje van ons en een verzoek om het juiste bedrag over te maken is de aanvraag goed doorgekomen en kunt u verder, zo niet, dan is er iets mis gegaan en moet u het nog eens proberen.
2. U maakt het juiste bedrag over naar rekening NL17 RABO 0374 9083 38 tnv Stg Collegium Vocale Zaandam ovv "Kaarten Carols" en de genoteerde datum/tijd. Wij willen er zeker van zijn dat we de betaling aan de juiste bestelling kunnen koppelen!
3. U ontvangt van ons een e-mail met bevestiging van uw betaling. Pas hierna is uw reservering definitief. Druk de e-mail af en bewaar deze; u hebt hem nodig bij het ophalen van de kaarten; het is uw betalingsbewijs.
4. Uw kaarten zullen op 19 dec vanaf 19:15 bij de ingang klaarliggen en worden u overhandigd op vertoon van het betalingsbewijs. Breng dit dus mee!!
Wij willen er wel op wijzen dat de plaatsen ongenummerd zijn en niet kunnen worden gereserveerd.

De velden met een * zijn verplicht!

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com